Klizni Sistem

Ivanovic Company

Klizni PVC Sistemi Niš

Odavno je prošlo vreme kada je jednom izgradjena kuća imala nepromenljivu definiciju prostornog rasporeda, šemu kretanja, ulaženja i izlaženja. Kao što je u životu puno toga postalo vitruelno, tako su u gradjevinarstvu mnoge ideje postale dostupne i ostvarive. Potrebno Vam je više prostora? Idealno rešenje za Vas je klizni sistem.

Za takvo stanje stvari delom možemo da zahvalimo i kliznim PVC sistemima koji omogućavaju da nešto što je malopre bio zastakljeni zid, sada odjednom postane otvoreni prolaz za terasu, dvorište, atrijum ili nešto slično.

Kada se odlučite da ugradite ovakve sisteme svakako morate imati na umu da ne živimo ni pored mora, niti u predelima subsaharske klime. Mi smo na Balkanu gde duvaju jaki vetrovi, padaju snegovi, dok ni duboki mrazovi nisu tako retka pojava. Zato moramo biti spremni na sve. Kada je to potrebno, klizni sistem će biti neprobojni zid, a kada poželite da ga otvorite, moći ćete to da uradite jednim laganim pokretom. Ako je sistem klizni – neka kliza kao da je magija umešala prste.

Svakako, ako ne želite da vas oko svega ovoga zaboli glava, pozovite ljude iz „Ivanović company“ Niš. Najpre ćete dobiti savet kako najbolje da iskoristite blagodati kliznog PVC sistema, zatim će uslediti izbor izuzetno kvalitetnog, vrhunski dihtujućeg, savršeno izradjenog kliznog PVC sistema. Na kraju, na stručan način će sistem biti ugradjen i stavljen u funkciju. Vama ostaje samo da uživate a tu vam već ne treba bilo kakva pomoć.

Klizni elementi su klasični stilski elementi modernog stanovanja pri čemu izdašno dizajnirane staklene površine odražavaju udobnost i eleganciju. Inovativni klizni sistem GEALAN-SMOOVIO® i podizno-klizna klizna vrata S 9000 nadasve vizualno i funkcionalno također ispunjavaju ove zahteve.

Nova podizno-klizna vrata S 9000

Posebni ugođaj doma

S našom tehnikom bez problema se izrađuju veliki elementi za vrata. Nebitno je jesu li vrata zatvorena ili otvorena, prirodna svetlost u svakom slučaju ispunjava prostor. Skoro nevidljivi podni priključak, razliku između spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora čini neprimetnom.
 

Više svetlosti nego ikad

Kod pozidno-kliznih elemenata važan Vam je veliki deo stakla za veću prolaznost svetlosti? Onda Vam GEALAN nudi posebno rješenje. Kod novog rješenja prednja širina fiksnog dela smanjena je za više od 50% u odnosu na normalno krilo u podizno-kliznim sistemima.

Odlična toplotna izolacija

Nova podizno-klizna vrata S 9000 već u osnovnoj varijanti pokazuju vrlo dobru toplotnu izolaciju od Uf 1,3 W/(m²·K).

3-slojno staklo

U novom sistemu bez problema se mogu koristiti troslojna stakla do 52 mm (STV® 54 mm) debljine.

Posvećenost dizajnu

Modernim oblikovanjem, uskim krilom i inovativnim profilima za ostakljivanje dobija se veći deo stakla u fiksnom delu.

Efikasnost

Kroz odličnu toplotnu izolaciju i u standarnoj varijanti, optimalna proizvodnja inovativnog rešenja.

acrylcolor-površina

Podizno-klizna vrata s dokazanom acrylcolor površinom uveravaju radi dugotrajnosti i ujednačenom kvalitetom površine. Nude raznolike mogućnosti dizajniranja pri renoviranju i novogradnji.

Svestran

Različite mogućnosti oblikovanja i mnogobrojne šeme otvaranja kao i mogućnosti odabira boje površine.

REALWOOD DRVODEKOR

PRIRODAN IZGLED STOLARIJE

Postoje mnoge drvodekor folije za PVC prozore, ali samo RealWood folije daju vašim prozorima poseban efekat i izgled. RealWood folije imaju značajno manji odsjaj u odnosu na standardne folije u drvodekoru.
Odlikuju se posebnom površinskom strukturom, te daju plastičnoj stolariji prirodan izgled drveta.

real wood drvo dekor

Realwood RAL 5011

real wood drvo dekor

Realwood RAL 5011

real wood drvo dekor

Realwood RAL 6009

real wood drvo dekor

Realwood RAL 7016

real wood drvo dekor

Realwood Ginger Oak

real wood drvo dekor

Realwood Honey Oak

real wood drvo dekor

Realwood RAL 7039

real wood drvo dekor

Realwood Amaranth Oak

real wood drvo dekor

Realwood RAL 9001

real wood drvo dekor

Realwood Weissbach Eiche