Roletne i Komarnici

Ivanovic Company

Roletne i Komarnici Niš

Ukoliko su Vam potrebni kvalitetni,a  jeftini komarnici, odnosno roletne na pravom ste mestu.

Ne, kiša ne može da vam upropasti leto. Kiša bude i prodje. Ne mogu to ni žarke vrućine jer uvek postoji sladoled, hladno piće, debela hladovina ili neki bazen u blizini. Proleće, leto i dobar deo jeseni može da vam upropasti samo komarac. Dosadni, uporni, surovi i proždrljivi insekt koji ne mari za doba dana, a najčešće noći, već zakazuje svoju gozbu ne mareći za vaše vapaje i uzdahe.

Medjutim takve scene vrlo lako možete izbeći. Ugradnjom PVC roletni i komarnika uvek možete kontrolisati protok svetlosti, tudjih pogleda pa i majušnih dosadnih i upornih komaraca.

Ne zaboravite da ugradnja roletni ima i estetski smisao, a zimi može značajno da smanji gubitke toplotne energije. Ne zaboravite da se mnoga važna sportska takmićenja održavaju u potpuno drugim časovnim zonama pa nema ničeg lepšeg nego kad se roletnama zamrači prostorija i počne navijanje za neki naš tim na Olimpijadi.

Roletne u svakom slučaju pružaju mogućnost izbora, kontrole i doziranja u vašem životnom prostoru. Nije medjutim svejedno koga ćete angažovati kada je u pitanju ispouka i ugradnja kvalitetnih PVC ili ALU roletni i komarnika. Neka to bude „Ivanović company“ Niš pa neka onda umesto vas glava boli onog komarca sa početka ove priče.

Roletne

Roletne pomažu da se reguliše svetlost u prostoriji i postigne bolja zvučna i toplotna izolacija. Zahvaljujući upotrebi spoljnih roletni može da se ostvari ušteda od čak 30% toplotne energije. Još jedna od dobrih strana upotrebe spoljnih roletni jeste postizanje bolje zvučne izolacije.
Tokom vrelih letnjih dana spoljne roletne štite od sunčeve toplote i održavaju temperaturu u prostoriji mnogo prijatnijom. Zahvaljujući svojim zasenjujućim sposobnostima, savršeno su pogodne takođe za predavnice ili dvorane za projekcije.

Spoljne roletne štite prozore od atmosferskih uticaja i time povećavaju njihovu trajnost. Takođe, predstavljaju izuzetan štit za stolariju i povećavaju protivprovalnu zaštitu.

U našem asortimanu imamo široku paletu spoljnih i unutrašnjih roletni od aluminijumskog ili PVC zastora. Ovaj tip proizvoda dolazi u ponudi sa svim vrstama pogona: na daljinski, prekidač, senzor, kurblu ili klasično podizanje.

roletne nis
roletne nis
roletne nis

Paleta proizvoda unutrašnjih roletni dolazi sa:
– PVC kutijom,
– Aluminijumskom kutijom,
– Podfasadnom kutijom.

Paleta proizvoda spoljnih roletni dolazi sa:
– Zaobljenom kutijom od profilisanog aluminijuma,
– Petougaonom kutijom od alu lima

Vrste zastora:
– PVC zastor. Poseduje izvrsne termičke i statičke karakteristike, što ih čini otpornim na razne klimatske uslove. PVC zastor imamo u dve boje: beloj i svetloplavoj-providnoj boji.
– Alu zastor. Aluminijumski zastor punjen poliuretanskom penom je za roletne vrhunskog kvaliteta. Aluminijumski zastor imamo u svim bojama.

Nadgradna Roletna

Nadgradne roletne su roletne koje se ugrađuju isključivo zajedno sa prozorom. Kućište se nalazi iznad prozora i kvadratnog je oblika. Mogu imati ručno ili motorno upravljanje na taster ili daljinski. Funkcija roletni jeste da spreči prodor svetlosti, poboljša termo I zvučnu izolaciju. Standardno se izrađuju u beloj boji a mogu biti u više dezena drveta ili u boji po želji. Roletne se koriste za zaštitu prozora i enterijera od spoljnih uticaja. Mogu biti PVC, Aluminijumske ili drvene kutije. Vođice su aluminijumske a zastor od aluminijumskih lamelica sa PU ispunom

roletne nis
roletne nis

Spoljna roletna

Spoljne roletne su roletne koje su uglavnom namenjene za naknadnu ugradnju na već postojeće prozore. Kućište se nalazi sa spoljne strane i zaobljenog je oblika. Mogu imati ručno ili motorno upravljanje na taster ili daljinski. Funkcija roletni jeste da spreči prodor svetlosti, poboljša termo i zvučnu izolaciju. Standardno se izrađuju u beloj boji a mogu biti u više dezena drveta ili u boji po želji. Mogu se koristiti i za zaštitu terasa od kiše, sunčeve svetlosti. Roletne se koriste za zaštitu prozora i enterijera od spoljnih uticaja.

Komarnici

Komarnici

 

kao dodatak prozorima predstavljaju odličnu zaštitu od muva, komaraca i drugih insekata. Ovi proizvodi omogućuju cirkulaciju svežeg vazduha, a istovremeno sprečavaju ulaz insekata u prostorije. Učiniće da Vaše letnje noći budu mnogo komfornije i prijatnije.

Ojačana nitima velike izdržljivosti, mreža komarnika je otporna na udare vetra kao i na svakodnevno habanje.

Svi naši proizvodi pogodni su kako za stambene prostorije tako i za javne objekte. Preporučujemo ih kako za sobe u kućama, tako i za restorane, menze, bolnice, prodavnice i sve prostorije gde se priprema i uslužuje hrana i piće.

Proizvodimo komarnike u različitim varijantama i od različitih materijala.

Vrste komarnika koje imamo u ponudi su:
– Rolo
– Fiksni
– Američki
– Plisirani

Rolo komarnici su izrađeni od aluminijuma. Mrežica je od karbonskih vlakana, što je čini postojanom, tako da se ne deformiše  na suncu. Ovakvi proizvodi predstavljaju najčešći i najbolji vid zaštite na prozorima.

Fiksni komarnici mogu biti i sa magnetom (magneti omogućavaju laku montažu/demontažu). Dobro su rešenje za prozore manjih dimenzija na stambenim objektima, kao i za one prozore koji se ne otvaraju često (kupatilo, kuhinja, špajz…).

Američki komarnici predstavljaju rešenje kod kojeg je komarnik ceo pričvršćen za ram. On ima mehanizam za otvaranje, tako da je dobar izbor za spoljna vrata i terase.

Kod plisiranih komarnika mreža je plisirana i ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom. Kod ovakvih komarnika ivice se ne lome prilikom izlaganja sunčevim zracima, niti se deformišu od uticaja vlage. Dobro su rešenje za vrata i balkonska vrata gde je prolazak čest. Pored plisirane mrežice koja se pokazala izdržljivijom od ravne mrežice i od koje ima duži vek trajanja, ovakav komarnik u odnosu na američki komarnik zauzima manje mesta.

komarnici nis
komarnici nis
komarnici nis