SOBNA VRATA

Ivanovic Company

Sobna Vrata Niš

Sobna vrata domaće proizvodnje

Ukoliko tražite sobna vrata inspirisana Italijanskom dizajnu i dekorima, domaće proizvodnje, na pravom ste mestu. Veliki izbor modela koji pružaju osećaj sigurnosti, čuvaju intimu, a takođe i odličan odnos cene i kvaliteta. 

Izaberi seriju sobnih vrata

Serija Siena

Serija Portofino

Serija Premium

Serija Farbana

Svaka soba ima svoja vrata. To i nije neka mudrost, zar ne? Mudrost je, ipak, kako odabrati sobna vrata po meri i prema potrebama.

Svaka porodica ima svoju intimu, svoje zajedništvo ali potrebu da se ponešto zadrži iza zatvorenih vrata. Upravo zbog toga važno je pronaći vrata koja odgovaraju baš vašoj porodici.

Evo na primer za vrata na dečijoj sobi važno je da budu dovoljno čvrsta da odole raznraznim dečjim igrama od kojih je najbolja ona kada su vrata fudbalski gol, a vaše dete upravo izvodi odlučujući penal na svetskom prvenstvu. Ako vrata to ne mogu da podnesu, onda to i nisu neka vrata. Istovremeno, važno je da ta ista vrata, iako zatvorena, budu dovoljno „tanka“ da kroz njih čujete dete kada, rasplamsano bezgraničnim prostranstvima mašte, noću sanja neka čudesna bića pa se čak malo i uplaši, zajeca ili se prene iz sna tražeći roditeljski zagrljaj.

Vrata od kupatila imaju sasvim drugačiju ulogu, baš kao i ona koja zatvaraju spavaću sobu odraslih. Najizdržljivija moraju biti vrata na hodniku, ili terasi.

Sve u svemu ima raznih vrata i raznih potreba. Ono što je svima zajedničko je adresa. Adresa na kojoj ih možete uvek naći. Ona je kratka i lako se pamti: „Ivanović company“ Niš.

Evropski proizvođači

Sobna vrata su sačinjena od proizvoda Evropskih proizvođača.

Visok standard

Sva sobna vrata zadovoljavaju najviše Evropske standarde.

Ekološki materijali

Za izradu sobnih vrata koristimo samo ekološke materijale.

Garancija

Uz svaka kupljena vrata garancija dve godine.

Partneri