LUX Gealan

Ivanovic Company

ŠESTOKOMORNI NEMACKI GEALAN PROFIL

GENIJALNA KOMBINACIJA

PVC PROZORI LUX Gealan

PVC prozori Gealan LUX su izrađeni od šestokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije S9000 IQ. Gealan LUX sertifikovani PVC prozori ne prihvataju nikakav vizuelni, niti tehnički kompromis. Kombinujući veliku širinu profila 82,5 mm sa ojačanjem od 2mm, 3 dihtung gume i naprednim GU nemačkim okovima stvorili smo visoko štedljive (do 0,78W/m2K) a vizuelno moćne i prestižne PVC prozore Gealan LUX sa širokim spektom boja folija i akrila. Pojačana statika sa STV trakom čini Gealan LUX prozor nenadmašivim izborom klijenata koji žele vrhunski kvalitet.

PREDNOSTI S 9000

S 9000 je svestran i moderan sistem za prozore, vrata i podizno-klizna vrata – proizvoljno sa dva ili tri nivoa zaptivanja. Prednosti sistema koje koristi Gealan LUX pogledajte u nastavku:

1. Prikladno za troslojna stakla do maksimalno 52 mm (STV® 54 mm) debljine.
2. Mala prednja širina profila i kosina od 15° za bezvremenski izgled.
3. Inteligentan koncept zaptivanja sa dosledno tri nivoa zaptivanja.
4. Optimizovano za korišćenje STV®-a, za suvo lepljenje stakla i preloma krila.
5. Vrlo dobra toplotna i zvučna izolacija zahvaljujući šestokomornoj geometriji i velikoj ugradnoj dubini kod okvira i krila.

OPTIMIZOVANA TOPLOTNA IZOLACIJA

Razvoj sistema sa najboljim svojstvima toplotne izolacije nije slučajnost, već rezultat ciljanog rada na razvoju. Rezultati govore sami za sebe. Brojne kalkulacije su pokazale izvrsne vrednosti toplotne izolacije. Od početka je razvojni cilj bio postizanje toplotne vrednosti od Uf – 0,92 W/m²K, pogodne za pasivne kuće u standardnoj kombinaciji sa čelikom i time postizanje standarda za pasivne kuće. To je omogućeno zbog inovativnih detalja u dizajnu sistema. Najbolja toplotna izolacija uz Gealan LUX prozore.

Visoki žleb za staklo kroz visinu preklapanja od 26 mm daje dodatnu toplotnu izolaciju.

Jednaka vrsta čelika za optimalnu statiku i toplotnu izolaciju.

Doslednih 6 komora u okviru, krilu i prečki za odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Inteligentni koncept zaptivanja sa dosledno tri nivoa zaptivanja. Fleksibilna središnja zaptivka u falcnom području okvira pridonosi odličnoj toplotnoj izolaciji.

Poboljšana statika zahvaljujući STV-u ®, – sistemu sa samolepljivom trakom

Kod GEALAN razvijenog sistema lepljenja STV® (Sistem sa samolepljivom trakom) reč je o lepljenju stakla i profila krila specijalnom lepljivom trakom za izradu Gealan LUX prozora uz zadržavanje uobičajenog podešavanja stakla. Lepljenjem stakla s profilom krila prenosi se čvrstoća stakla na krilo i celi sistem je time stabilniji. Stoga, standardni elementi mogu biti u celini bez čelika. U kombinaciji STV® trake s čelikom izvodljivi su posebno veliki prozorski elementi.

  • Kombinacija STV® tehnike sa standardnim ojačanjem omogućuje izradu elemenata puno većih dimenzija.
  • Vremenski zahtevna naknadna podešavanja na prozoru mogu se svesti na minimum.
  • Lepljenje stakla s krilom poboljšava protivprovalnu zaštitu.
  • Prozor sa STV® tehnikom se i nakon dugo vremena odlično zatvara, te time povećava komfor korišćenja.

REALWOOD DRVODEKOR

PRIRODAN IZGLED STOLARIJE

Postoje mnoge drvodekor folije za PVC prozore, ali samo RealWood folije daju vašim prozorima poseban efekat i izgled. RealWood folije imaju značajno manji odsjaj u odnosu na standardne folije u drvodekoru.
Odlikuju se posebnom površinskom strukturom, te daju plastičnoj stolariji prirodan izgled drveta.

real wood drvo dekor

Realwood RAL 5011

real wood drvo dekor

Realwood RAL 5011

real wood drvo dekor

Realwood RAL 6009

real wood drvo dekor

Realwood RAL 7016

real wood drvo dekor

Realwood Ginger Oak

real wood drvo dekor

Realwood Honey Oak

real wood drvo dekor

Realwood RAL 7039

real wood drvo dekor

Realwood Amaranth Oak

real wood drvo dekor

Realwood RAL 9001

real wood drvo dekor

Realwood Weissbach Eiche

Ostalo iz ponude PVC Prozora:

Ivanovic Company PVC Max

ECO Teraplast

ŠESTOKOMORNI PVC PROFIL

PVC prozori Teraplast ECO jednostavnog su dizajna, elegantno zaobljenih ivica sa sivom dihtung gumom. Teraplast ECO PVC prozori izrađeni su od šestokomornog profila firme Teraplast, ugradne dubine 70mm sa ojačanjem 1,2mm i nemačkim GU okovima. Optimalna tvrdoća i čvrstoća profila dokazana je višegodišnjim uspešnim prisustvom na našem tržištu.
Odnos cene i kvaliteta PVC stolarije Teraplast ECO potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti.

Ivanovic Company PVC Max

MAX Gealan

MAKSIMALNO DOBAR ODNOS
CENE I KVALITETA

PVC prozori Gealan MAX modernog su dizajna, snežne beline i visokih performansi. PVC stolarija Gealan MAX proizvedena je od nemačkog profila Gealan iz serije S8000 IQ. Ugradna dubina profila je 74mm koja je ispunjena čeličnim ojačanjem od 1.2mm za prozore, 1.5 na većim pozicijama i 2mm na vratima zaštitom GU okova. Energetski efikasna PVC stolarija sa float staklima, pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.Gealan MAX pored standardnog ima mogućnost postavljanja troslojnih stakala. PVC stolarija Gealan MAX predstavlja idealan kompromis kvaliteta i vrednosti pri odabiru PVC stolarije.

Ivanovic Company PVC Pro

PRO Gealan

ZA SAVRŠEN UGOĐAJ
STANOVANJA

PVC prozori Gealan PRO modernog su dizajna, snežne beline i visokih performansi. PVC stolarija Gealan PRO proizvedena je od nemačkog profila Gealan iz serije S8000 IQ. Ugradna dubina profila je 74mm koja je ispunjena čeličnim ojačanjem od 1,5mm sa naprednim nivoom zaštite GU Nemačkih okova. Energetski efikasna PVC stolarija sa nisko emisionim staklima punjenim argonom, pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. PVC stolarija Gealan PRO pored standardnog dvoslojnog ima mogućnost postavljanja troslojnih stakala. PVC stolarija Gealan PRO predstavlja optimalan izbor pri odabiru PVC stolarije.